profile-image

Enisa Marku

i Licensuar

Emri : Enisa Marku

Telefon :+355692524217

Email : markuenisa@yahoo.com

Vendndodhja : Fier

Nr Licence : 227

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 18, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 6, 2012

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 29, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme "Kutbi Vrazhaj", Levan
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Nov. 19, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
June 4, 2022
Deri
June 5, 2022
Fusha
Titulli
ACT ne praktiken klinike: integrimi i metaforave n
Nga
March 12, 2022
Deri
March 12, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimindhe menaxhimin e sjellje
Nga
April 30, 2021
Deri
May 1, 2021
Fusha
Titulli
Nderhyrjet psikologjike te femijet dhe adoleshente
Nga
May 16, 2020
Deri
May 17, 2020
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
May 5, 2023
Deri
May 7, 2023