profile-image

Enila Cenko

i Licensuar

Emri : Enila Cenko

Telefon :+355694031257

Email : enila.cenko@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 388

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 7, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Assumption College
Fakulteti
Assumption College
Mbaruar
May 25, 2002

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Assumption College
Fakulteti
Assumption College
Mbaruar
May 15, 2004

Doktoratura

Titulli
Doktor në Filozofi dhe Psikologji
Universiteti
Clark University
Fakulteti
Clark University
Mbaruar
Oct. 24, 2009

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
University of New York Tirana
Pozicioni
Pedagoge
Nga
Oct. 11, 2011
Deri
None