profile-image

Engjëllushe Meneri

i Licensuar

Emri : Engjëllushe Meneri

Telefon :+355682073063

Email : lucimeneri@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 309

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 21, 2023

Diploma

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "York", Kanada
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
June 1, 2009

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
World Academy of Tirana
Pozicioni
Konsulente Shkolle/Psikologe
Nga
Sept. 1, 2014
Deri
Feb. 1, 2016
Fusha
Psikologji
Institucioni
Institucioni Montessori-Albania Shpk
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 1, 2014
Deri
Sept. 22, 2017

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Roli i psik.shk.ne krij. e mjed.gjithëpërfshirës
Nga
Jan. 21, 2023
Deri
Jan. 23, 2023
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
March 4, 2023
Deri
March 12, 2023
Fusha
Titulli
Trajtimi në çift i tradhëtive bashkëshortore
Nga
April 8, 2023
Deri
April 8, 2023
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 26, 2023
Fusha
Titulli
Aplikimi praktik i teknikave formale,joformale.
Nga
April 15, 2023
Deri
April 16, 2023
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
Nov. 18, 2023
Deri
Nov. 18, 2023