profile-image

Enertila Bekteshi

i Licensuar

Emri : Enertila Bekteshi

Telefon :+355672073717

Email : benertila@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 325

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 22, 2008

Master

Titulli
Politika dhe Qeverisja në Europë
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 7, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikolog pranë spitaleve
Institucioni
Shërbimi i Kardiologjis të Q.S.U.T
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 24, 2010
Deri
Nov. 3, 2013
Fusha
Psikolog pranë spitaleve
Institucioni
PAI i Spitalit Onkologjik
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 3, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i problemeve psikolgjike te shkaktuara
Nga
April 23, 2022
Deri
April 23, 2022
Fusha
Titulli
ACT ne praktiken klinike: integrimi i metaforave n
Nga
March 12, 2022
Deri
March 12, 2022
Fusha
Titulli
C'rregullimet e te nxenit tek femijet 5-10 vjec.
Nga
Feb. 6, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Cikel seminaresh dhe leksionesh per psikologet.
Nga
Nov. 24, 2020
Deri
Dec. 23, 2020