profile-image

Enerjeta Bego

Emri : Enerjeta Bego

Telefon :+355694056422

Email : eni.nake@gmail.cm

Vendndodhja : Korçë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 12, 2022

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 17, 2023