profile-image

Eneda Sakti

i Licensuar

Emri : Eneda Sakti

Telefon :+355697248748

Email : enedasakti@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 382

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018
Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 29, 2008

Master

Titulli
Psikologji Organizacionale
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
April 8, 2016
Titulli
Master Profesional në Edukim
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 5, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "Kolë Idromeno" Shkodër
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Jan. 9, 2018
Deri
None
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Sh.M.B "Lucë Agraja", Dajç
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 3, 2013
Deri
Sept. 8, 2017

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
April 2, 2022
Deri
April 3, 2022
Fusha
Titulli
Problemet ne sjellje tek femijet.Teknika menaxhimi
Nga
July 4, 2022
Deri
July 4, 2022
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023