profile-image

Emiranda Jahja

i Licensuar

Emri : Emiranda Jahja

Telefon :+355697529566

Email : emijahja@gmail.com

Vendndodhja : Krujë

Nr Licence : 299

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 23, 2010

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Oct. 22, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
ABA Albania
Pozicioni
Terapiste
Nga
Nov. 1, 2012
Deri
Nov. 1, 2014

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i Zisë së Komplikuar
Nga
Oct. 26, 2022
Deri
Oct. 27, 2022
Fusha
Titulli
Sjelljet vetedemtuese ne adoleshenc dhe menaxhimi
Nga
July 23, 2022
Deri
July 23, 2022
Fusha
Titulli
Vleresim terapeutik-Proces diagnostikimi bashkpunu
Nga
Oct. 1, 2022
Deri
Oct. 1, 2022