profile-image

Elvira Metani

i Licensuar

Emri : Elvira Metani

Telefon :+355696131888

Email : elvira.metani@yahoo.com

Vendndodhja : Gramsh

Nr Licence : 303

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Nov. 24, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 24, 2009

Master

Titulli
Psikolog në Institucione
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 14, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare " 35-vjetori i çlirimit", Gramsh
Pozicioni
Psikologe
Nga
Aug. 7, 2016
Deri
Aug. 7, 2017

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes me femijet.
Nga
Oct. 17, 2020
Deri
Oct. 17, 2020
Fusha
Titulli
Disforia Gjinore
Nga
July 3, 2021
Deri
July 4, 2021
Fusha
Titulli
Vleresimi psikologjik tek femijet e moshes shkollo
Nga
Dec. 19, 2020
Deri
Dec. 19, 2020
Fusha
Titulli
Nderhyrja psikologjike te femijeve dhe adoleshente
Nga
Oct. 31, 2020
Deri
Nov. 1, 2020
Fusha
Titulli
Aplikimi praktik i teknikave formale,joformale.
Nga
April 15, 2023
Deri
April 16, 2023