profile-image

Elvana Agushi

i Licensuar

Emri : Elvana Agushi

Telefon :+355692779305

Email : eagushi@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 362

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Kliment Ohridski" Bullgari
Fakulteti
Fakulteti i Filozofisë
Mbaruar
July 16, 2002

Master

Titulli
Master Psikologji Klinike dhe Këshillimi
Universiteti
Universiteti "Kliment Ohridski" Bullgari
Fakulteti
Fakulteti i Filozofisë
Mbaruar
Sept. 10, 2004

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Autoriteti Shëndetësor Rajonal
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 17, 2005
Deri
None