profile-image

Elton Dani

i Licensuar

Emri : Elton Dani

Telefon :0698997910

Email : elton@email.com

Vendndodhja : Lushnje

Nr Licence : 480

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 30, 2018

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2005

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Drejtoria e Shëndetit Publik Lushnje
Pozicioni
Psikolog/Punonjës Social
Nga
March 24, 2014
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
Dec. 15, 2022
Deri
Dec. 18, 2022