profile-image

Eljona Tepelena/Tusha

i Licensuar

Emri : Eljona Tepelena/Tusha

Telefon :+355692134351

Email : flor.eljo@yahoo.com

Vendndodhja : Berat

Nr Licence : 188

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Nov. 22, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 7, 2004

Master

Titulli
Master në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
None

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "22 Tetori" Berat
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Nov. 25, 2004
Deri
Dec. 31, 2006

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i problemeve psikologjike te shkaktuara n
Nga
April 23, 2022
Deri
April 23, 2022
Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
June 4, 2022
Deri
June 5, 2022
Fusha
Titulli
Lidershipi efektiv.
Nga
March 20, 2022
Deri
March 20, 2022
Fusha
Titulli
C'rregullimet e te nxenit tek femijet 5-10 vjec.
Nga
Feb. 6, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Inteligjencat e Shumefishta
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021
Fusha
Titulli
Nderhyrja psikologjike te femijeve dhe adoleshente
Nga
Oct. 31, 2020
Deri
Nov. 1, 2020
Fusha
Titulli
Aplikimi praktik i teknikave formale,joformale.
Nga
April 15, 2023
Deri
April 16, 2023