profile-image

Elona Senja

i Licensuar

Emri : Elona Senja

Telefon :+355686825209

Email : Elonasalla1@gmail.com

Vendndodhja : Cërrik

Nr Licence : 245

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 12, 2010

Master

Titulli
Psikolog në Institucione
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 14, 2011
Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
June 28, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikolog pranë spitaleve
Institucioni
Qëndra Spitalore Elbasan
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 26, 2012
Deri
March 31, 2016
Fusha
Psikologji
Institucioni
DiaVita ShPK
Pozicioni
Psikologe Klinike
Nga
March 1, 2017
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Emocionet.Nje udhetim per te zbuluar veten dhe te
Nga
Oct. 22, 2021
Deri
Oct. 23, 2021