profile-image

Elona Kallajxhi

i Licensuar

Emri : Elona Kallajxhi

Telefon :+355697777222

Email : 1elonalona11@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 975

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 11, 2018

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Ligjore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2019

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi në çift i tradhëtive bashkëshortore
Nga
April 8, 2023
Deri
April 8, 2023