profile-image

Elona Hasmujaj

i Licensuar

Emri : Elona Hasmujaj

Telefon :+355686414991

Email : hasmujaj.elona@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 340

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 26, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 4, 2007
Titulli
Psikolog Klinicist
Universiteti
Universiteti i Firenzes, Itali
Fakulteti
Shkenca e Teknika të Psikologjisë Klinike
Mbaruar
June 21, 2010

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2011

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 14, 2017

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Pozicioni
Petagoge e brendshme
Nga
May 1, 2014
Deri
None