profile-image

Elona Bulku

Emri : Elona Bulku

Telefon :0685075952

Email : ebulku@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Feb. 27, 2009

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 12, 2022