profile-image

Elnisa Grëmshi

Emri : Elnisa Grëmshi

Telefon :+355675710159

Email : elnisaelezi@yahoo.com

Vendndodhja : Berat

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 9, 2012

Master

Titulli
Psikologji Zhvillimi dhe Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Oct. 6, 2017