profile-image

Eljana Tabaku

i Licensuar

Emri : Eljana Tabaku

Telefon :

Email : eljana@email.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 945

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2007

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Crregulimet e te nxenit te femijet 5-10 vjec
Nga
Dec. 16, 2023
Deri
Dec. 17, 2023