profile-image

Elisaveta Dino

i Licensuar

Emri : Elisaveta Dino

Telefon :+355696171870

Email : elisaveta.dino@gmail.com

Vendndodhja : Korçë

Nr Licence : 172

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 5, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 12, 2012

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 29, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Shërbimi Psikosocial dhe i Shëndetit Mendor
Pozicioni
Psikologe
Nga
Aug. 23, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Crregullimi i varesise dhe abuzimit me substancat.
Nga
Nov. 7, 2020
Deri
Nov. 7, 2020
Fusha
Titulli
Vleresimi psikologjik tek femijet e moshes shkollo
Nga
Dec. 19, 2020
Deri
Dec. 19, 2020
Fusha
Titulli
Zhvillimi psiko-social i femijes
Nga
Dec. 4, 2020
Deri
Dec. 4, 2020
Fusha
Titulli
Metoda e kerkimit sasior dhe cilesor, analiza...
Nga
Jan. 20, 2023
Deri
Feb. 4, 2023
Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
May 13, 2023
Deri
May 13, 2023