profile-image

Elisabeta Qerimi

Emri : Elisabeta Qerimi

Telefon :+355685502907

Email : qerimi.elisabeta@gmail.com

Vendndodhja : Burrel

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Psikologjike, Sociale dhe Po
Mbaruar
Nov. 2, 2020

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i tiranes
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 12, 2022