profile-image

Eliona Koka

i Licensuar

Emri : Eliona Koka

Telefon :+355696044005

Email : etare2002@yahoo.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 562

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 10, 2020

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 3, 2002

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "ISUF FERRA", Durrës
Pozicioni
Psikologe shkollore
Nga
Sept. 23, 2005
Deri
April 5, 2008

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
Jan. 14, 2023
Deri
Jan. 14, 2023
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
March 4, 2023
Deri
March 12, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023
Fusha
Titulli
Crregulimet e te nxenit te femijet 5-10 vjec
Nga
Dec. 16, 2023
Deri
Dec. 17, 2023