profile-image

Elidona Lamnica

i Licensuar

Emri : Elidona Lamnica

Telefon :+355697834089

Email : elidonalamnica@gmail.com

Vendndodhja : Kamëz

Nr Licence : 1086

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 18, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
July 5, 2012

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 17, 2017