profile-image

Elidon Shehu

i Licensuar

Emri : Elidon Shehu

Telefon :+355694117944

Email : elidonshehu89@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 491

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 8, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Planetar i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 5, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Sept. 5, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë
Pozicioni
Specialist/Piskolog
Nga
May 11, 2017
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjencat e Shumefishta
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021