profile-image

Elida Kërçyku

Emri : Elida Kërçyku

Telefon :+355675747365

Email : elidabicaku@gmail.com

Vendndodhja : Elbasan

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 30, 2010

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Jan. 5, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Irisoft Education Elbasan
Pozicioni
Psikologe/Menaxhere Zyre
Nga
Aug. 7, 2017
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Terapia e artit, aplikimi ne kontekstin shkollor.
Nga
Nov. 2, 2022
Deri
Nov. 4, 2022