profile-image

Eliana Tarko

Emri : Eliana Tarko

Telefon :

Email : eliana@email.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji Pune
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2012

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi Klinik
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
July 8, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
I.E.V.P Durrës
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 21, 2014
Deri
None