profile-image

Elia Ymeri

i Licensuar

Emri : Elia Ymeri

Telefon :+355693298639

Email : Eliaymeri44@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 584

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 19, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 11, 2013

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 3, 2017

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
I.E.V.P "Jordan Misja"
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 27, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Forca shëruese e psikodramës, psikodrama në terapi
Nga
Feb. 11, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
March 4, 2023
Deri
March 12, 2023