profile-image

Eleana Naçi

i Licensuar

Emri : Eleana Naçi

Telefon :+355682084508

Email : natsi_eleana@yahoo.gr

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 608

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 6, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë Artit dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 27, 2016

Master

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë Artit dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 27, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Fondacioni "Domenick Scaglione"
Pozicioni
Psikologe Këshillimi Familjar
Nga
Jan. 1, 2017
Deri
None
Fusha
Burime Njerëzore
Institucioni
AGNA sh.a
Pozicioni
Specialiste e Burimeve Njerëzore
Nga
Sept. 1, 2001
Deri
Aug. 31, 2013
Fusha
Psikologji
Institucioni
AGNA sh.a
Pozicioni
Asistente Psikologe
Nga
Sept. 1, 2013
Deri
May 31, 2016
Fusha
Psikologji
Institucioni
AGNA sh.a
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 1, 2016
Deri
None