profile-image

Ela Tollkuci

i Licensuar

Emri : Ela Tollkuci

Telefon :+355695687182

Email : tollkuci@yahoo.it

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 603

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 6, 2020

Bachelor

Titulli
Shkencat psikologjike te personalitetit te marredh
Universiteti
Universita degli studi di Padova
Fakulteti
None
Mbaruar
Feb. 21, 2007

Master

Titulli
Master i shkencave ne psikologjine sociale, te pun
Universiteti
Universita degli studi di Padova
Fakulteti
None
Mbaruar
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
“Metodat e kërkimit sasior dhe cilësor & analiza d
Nga
Oct. 15, 2022
Deri
Oct. 29, 2022
Fusha
Titulli
Vleresim terapeutik-Proces diagnostikimi bashkpunu
Nga
Oct. 1, 2022
Deri
Oct. 1, 2022