profile-image

Eksena Qirici

i Licensuar

Emri : Eksena Qirici

Telefon :+355672010929

Email : baskoeksena@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 680

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 18, 2021

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 11, 2006

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
"Albanian University" Tiranë
Pozicioni
Pedagoge
Nga
July 1, 2009
Deri
July 2, 2012
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme "Ernest Koliqi"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 7, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Identifikimi, trajtimi, parandalimi i radikalizmit
Nga
July 21, 2023
Deri
July 21, 2023
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
Nov. 18, 2023
Deri
Nov. 18, 2023