profile-image

Egzona Ibrahimi/ Qeleposhi

Emri : Egzona Ibrahimi/ Qeleposhi

Telefon :0682221678

Email : egzonaqeleposhi94@gmail.com

Vendndodhja : Tropojë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 30, 2020

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Arteve
Mbaruar
July 14, 2021