profile-image

Eglantina Shabhasa/Myrta

i Licensuar

Emri : Eglantina Shabhasa/Myrta

Telefon :+355694118413

Email : egla.shabhasa@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 170

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
May 18, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 19, 2012

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Sept. 5, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Drejtoria e Përqasjes Juridike Ndërkombëtare
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 27, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Demonstrim dhe zhvillim praktik i një qasje kërkim
Nga
Dec. 3, 2022
Deri
Dec. 4, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi i problemeve psikolgjike te shaktuara nga
Nga
April 23, 2022
Deri
April 23, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
ACT Metafora në praktikën klinike
Nga
Dec. 10, 2022
Deri
Dec. 10, 2022
Fusha
Titulli
Metoda e kerkimit sasior dhe cilesor, analiza...
Nga
Jan. 20, 2023
Deri
Feb. 4, 2023
Fusha
Titulli
Forca shëruese e psikodramës, psikodrama në terapi
Nga
Feb. 11, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
Jan. 14, 2023
Deri
Jan. 14, 2023
Fusha
Titulli
Intervista me fëmijët
Nga
Dec. 17, 2022
Deri
Dec. 17, 2022