profile-image

Efigena Kabili/Bozo

i Licensuar

Emri : Efigena Kabili/Bozo

Telefon :

Email : efigenak@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 156

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 8, 2023

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 4, 2005

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Autoriteti Shëndetësor Rajonal
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 1, 2007
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Lidershipi efektiv.
Nga
March 20, 2022
Deri
March 20, 2022
Fusha
Titulli
Niveli 1 EMDR
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 24, 2023