profile-image

Edvin Lame

i Licensuar

Emri : Edvin Lame

Telefon :+355694056077

Email : edvinlame@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 133

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
May 18, 2023

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Feb. 5, 2001

Master

Titulli
Në Organizatat e Komunitetit dhe Ndryshimit Social
Universiteti
Universiteti "City University" Londër
Fakulteti
City University
Mbaruar
Feb. 5, 2007

Doktoratura

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Oct. 23, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
ASSA-Zeitgeist
Pozicioni
Psikolog
Nga
June 1, 2001
Deri
None