profile-image

Edlira Tafani

i Licensuar

Emri : Edlira Tafani

Telefon :+355697318869

Email : edlira.tafani78@yahoo.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 974

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 14, 2015

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 31, 2017