profile-image

Edlira Pulaj

i Licensuar

Emri : Edlira Pulaj

Telefon :+355692433369

Email : kamberiedlira@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 130

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 3, 2003

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
None
Fakulteti
None
Mbaruar
None

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Drejtoria Arsimore Rajonale Tiranë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Feb. 11, 2008
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Njohja dhe trajtimi i crregullimeve sjellore tek f
Nga
Nov. 6, 2020
Deri
Nov. 7, 2020