profile-image

Edera Gjata

Emri : Edera Gjata

Telefon :355677303580

Email : ederagjata05@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Arteve
Mbaruar
Oct. 9, 2019

Master

Titulli
Master Profesional Psikologji Shkollore/Zhvillimor
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Edukimit
Mbaruar
July 28, 2021