profile-image

Dritan Krosi

i Licensuar

Emri : Dritan Krosi

Telefon :+355684015910

Email : dritankrosi@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 77

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 16, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 21, 2011

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 29, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Royal Diagnostic Center Shpk
Pozicioni
Psikolog
Nga
Jan. 1, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
Problemet ne sjellje tek femijet.Teknika menaxhimi
Nga
May 15, 2022
Deri
May 15, 2022
Fusha
Titulli
Crregullimi i varesise dhe abuzimit me substancat.
Nga
Nov. 7, 2020
Deri
Nov. 7, 2020
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psikometrik profesional.
Nga
Oct. 10, 2020
Deri
Oct. 10, 2020
Fusha
Titulli
Menaxhimi i stresit ne pune
Nga
Feb. 20, 2021
Deri
Feb. 21, 2021
Fusha
Titulli
Inteligjencat e Shumefishta
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021
Fusha
Titulli
Varesit dhe trajtimi i tyre,Varesia nga bixhozi.
Nga
July 10, 2021
Deri
July 11, 2021
Fusha
Titulli
Zhvillimi psiko-social i femijes
Nga
Dec. 4, 2020
Deri
Dec. 4, 2020
Fusha
Titulli
Aplikimi praktik i teknikave formale,joformale.
Nga
April 15, 2023
Deri
April 16, 2023
Fusha
Titulli
Formulimi i rastit klinik per trajtimin terapeutik
Nga
July 16, 2022
Deri
July 16, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi i zise se komplikuar
Nga
Feb. 12, 2022
Deri
Feb. 12, 2022