profile-image

Dorisa Zogu

i Licensuar

Emri : Dorisa Zogu

Telefon :+355688605975

Email : umbdorisazogu@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 972

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
July 21, 2014

Master

Titulli
Master Profesjonal ne Psikologji Ligjore
Universiteti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 12, 2014

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Përmirësimi i tek. të intervistimit të dyshuarve
Nga
Dec. 14, 2023
Deri
Dec. 14, 2023