profile-image

Dorina Lulaj

i Licensuar

Emri : Dorina Lulaj

Telefon :+355698592252

Email : lulajdori@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 743

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
May 23, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 12, 2013

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 30, 2015

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
March 4, 2023
Deri
March 12, 2023
Fusha
Titulli
Crregulimet e te nxenit te femijet 5-10 vjec
Nga
Dec. 16, 2023
Deri
Dec. 17, 2023