profile-image

Dorina Binjaku

i Licensuar

Emri : Dorina Binjaku

Telefon :+355694326027

Email : dorinabinjaku@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 112

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Dec. 29, 2022

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2008

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
April 25, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "Isuf Ferra" Durrës
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 29, 2008
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2922
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Autizmi si kompleks Neuro-Biologjik
Nga
Feb. 5, 2021
Deri
Feb. 5, 2021