profile-image

Dorina Bedhia

i Licensuar

Emri : Dorina Bedhia

Telefon :+355694775064

Email : dorita_82@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 259

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Nov. 3, 2022

Diploma

Titulli
Psikologji Klinike dhe Komuniteti
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
Facolta di Psikologia
Mbaruar
Jan. 12, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
Spitali "Koço Glozheni", Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Jan. 3, 2013
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psiko-metrik profesional
Nga
Jan. 30, 2021
Deri
Jan. 30, 2021
Fusha
Titulli
Psikoterapia Konjitive Bihejviorale permes interne
Nga
Oct. 23, 2020
Deri
Oct. 24, 2020
Fusha
Titulli
Trauma dhe crregullimi i stresit post-traumatik
Nga
Nov. 6, 2020
Deri
Nov. 6, 2020
Fusha
Titulli
Meditimi Mindfulnes ne trajtimin e stresit/ankthit
Nga
Nov. 20, 2019
Deri
Nov. 21, 2019