profile-image

Donika Maliqi

i Licensuar

Emri : Donika Maliqi

Telefon :+355693098246

Email : donikavl70@gmail.com

Vendndodhja : Vlorë

Nr Licence : 595

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 22, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Jan. 20, 2016

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 3, 2017

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Person Fizik
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 27, 2017
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Nderhyrja psikologjike te femijeve dhe adoleshente
Nga
Oct. 31, 2020
Deri
Nov. 1, 2020