profile-image

Donald Bardhi

Emri : Donald Bardhi

Telefon :0674955207

Email : bardhidonald@yahoo.com

Vendndodhja : Pogradec

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 11, 2016

Master

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 23, 2021