profile-image

Diola Toslluku

Emri : Diola Toslluku

Telefon :+355693445807

Email : diolatoslluku@outlook.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 14, 2015

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore/Edukimi
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
Nov. 6, 2018