profile-image

Diana Kacerja

i Licensuar

Emri : Diana Kacerja

Telefon :+355692412297

Email : dianakacerja@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 269

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 21, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 27, 2013

Master

Titulli
Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 23, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme "Hysen Çela", Durrës
Pozicioni
Psikologe
Nga
May 1, 2006
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i Zisë së Komplikuar
Nga
Oct. 26, 2022
Deri
Oct. 27, 2022
Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
I care.Degjimi,kuptimi,edukimi.Kombinimini perkuj
Nga
Nov. 19, 2020
Deri
Nov. 21, 2020
Fusha
Titulli
Aplikimi praktik i teknikave formale,joformale...
Nga
April 15, 2023
Deri
April 16, 2023