profile-image

Dhurata Nixha

i Licensuar

Emri : Dhurata Nixha

Telefon :+355699477984

Email : dhuratanixha@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 704

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 19, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Prishtinës
Fakulteti
Fakulteti i Filozofisë
Mbaruar
Sept. 24, 2008

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti i Sheffield, Greqi
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
Feb. 21, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
OJQ "Labyrinth"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 1, 2009
Deri
Nov. 1, 2010

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
CBT per crregullimin e stresit post traumatik/ PE
Nga
March 10, 2022
Deri
March 10, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes tek femijet
Nga
Feb. 13, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Vleresimi psikologjik tek femijet e moshes shkollo
Nga
Dec. 19, 2020
Deri
Dec. 19, 2020
Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
May 13, 2023
Deri
May 13, 2023