profile-image

Dhurata Kapidani

i Licensuar

Emri : Dhurata Kapidani

Telefon :+355698665060

Email : kapidanilata@yahoo.com

Vendndodhja : Kavajë

Nr Licence : 365

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 12, 2011

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
April 22, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Shtëpia e të Moshuarve Kavajë
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 1, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Autizmi,vlerësimi,ndërhyrja fillestare me terapinë
Nga
April 26, 2023
Deri
April 30, 2023
Fusha
Titulli
Forca shëruese e psikodramës, psikodrama në terapi
Nga
May 20, 2023
Deri
May 28, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023