profile-image

Desantila Voci

i Licensuar

Emri : Desantila Voci

Telefon :+355683235673

Email : desantila86@yahoo.it

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 938

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Shkenca dhe Teknika te Psikologjise se pergjithshm
Universiteti
Universiteti i Firenzes, Itali
Fakulteti
None
Mbaruar
July 19, 2010

Master

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Torinos
Fakulteti
None
Mbaruar
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Metoda e kerkimit sasior dhe cilesor, analiza...
Nga
Jan. 20, 2023
Deri
Feb. 4, 2023
Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
Jan. 14, 2023
Deri
Jan. 14, 2023
Fusha
Titulli
Trajtimi në çift i tradhëtive bashkëshortore
Nga
April 8, 2023
Deri
April 8, 2023