profile-image

Deona Cano

i Licensuar

Emri : Deona Cano

Telefon :+355693770946

Email : deona.cano@gmail.com

Vendndodhja : Vlorë

Nr Licence : 14

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Dec. 29, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 20, 2010

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 15, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Gjimnazi "Halim Xhelo" Vlorë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Oct. 1, 2014
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i problemeve psikologjike te shaktuara
Nga
April 23, 2022
Deri
April 23, 2022
Fusha
Titulli
Sjelljet vetedemtuese ne adoleshenc dhe menaxhimi
Nga
July 23, 2022
Deri
July 23, 2022
Fusha
Titulli
Lidershipi efektiv.
Nga
March 20, 2022
Deri
March 20, 2022
Fusha
Titulli
Pasiguria e viktimizimi i adoleshenteve ne shkoll
Nga
April 16, 2022
Deri
April 16, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Metoda gjithperfshirse efektive te femijeve ne spe
Nga
Sept. 25, 2021
Deri
Sept. 26, 2021
Fusha
Titulli
Vleresimi i instrumentave psikometrike
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 21, 2023