profile-image

Denisa Ndreka

i Licensuar

Emri : Denisa Ndreka

Telefon :+355695392550

Email : denisandreka@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 217

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 7, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Organizata "Të ndryshëm dhe të Barabartë"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 15, 2010
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Demonstrim dhe zhvillim praktik i një qasje kërkim
Nga
Dec. 3, 2022
Deri
Dec. 4, 2022
Fusha
Titulli
CBT per crregullimin e stresit post traumatik/ PE
Nga
March 10, 2022
Deri
March 10, 2022