profile-image

Denata Toçe

i Licensuar

Emri : Denata Toçe

Telefon :+355676061614

Email : denata@email.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 5

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2004

Master

Titulli
Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 1, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Aba Methods National Agency
Pozicioni
Drejtuese ekzekutive/Psikologe
Nga
Sept. 1, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
Jan. 14, 2023
Deri
Jan. 14, 2023
Fusha
Titulli
Struktura,validimi,standartizimi e zbatimi në prak
Nga
June 24, 2023
Deri
June 25, 2023
Fusha
Titulli
Autizmi,vlerësimi,ndërhyrja fillestare me terapinë
Nga
July 17, 2023
Deri
July 21, 2023